Top 5 filme indiene pe care le recomand

                                 


 Tuturor ne plac filmele ( bine, mai există şi mici excepţii) şi nu trece o perioadă în care să nu ne avântăm în vizionarea unuia.Mai jos am să vă prezint cinci filme indiene care mie, personal, mi-au plăcut mult.

1.Ek Villain
"Fiecare poveste de dragoste are un  erou, o eroină şi un ticălos. Dar aceasta este povestea de dragoste a unui ticălos.". Cam acesta ar fi cel mai scurt rezumat posibil care s-ar putea face filmului.Avem parte în acest lungmetraj de iubire,răzbunare, suferinţă şi nu în ultimul rând speranţă.

2. Sanam Teri Kasam
Acest film este atât, atât de emoționat. Țin minte că în ultima oră am plâns încontinuu. Acțiunea se învârte în jurul lui Saru, o fată ce nu își putea găsi un iubit/soț, deoarece toți o considerau urâtă. Apoi, ca un erou, apare Inder care încearcă să o ajute. O să sune a clișeu, dar povestea de dragoste dintre cei doi este extrem de impresionanta.



3. Yeh Jawaani Hai Dewaani
Acum o să trecem la ceva mai vesel. Aici avem un film care se axează pe dorința omului de a-și petrece viața, de a se distra. Împreună cu Naina și Bunny vom descoperi că distracția nu este totul, iar maturitatea are și ea un rol extrem de important și că nu totul ne iese mereu precum am dori, fără a depune muncă.


 4. Humpty Sharma Ki Dulhania
Tinerețe, iubire, petreceri ar fi câteva cuvinte ce ar defini acest film. L-am văzut de câteva ori și îmi place în continuare. Este foarte amuzant, făcând apel și la lucruri mai triste pentru a crea un echilibru. Dacă aveți poftă de ceva care să vă binedispună, aceasta este alegerea. 



5.Khoobsurat
În comparație cu celelalte, Khoobsurat rămâne cel mai amuzant film din top. La fel ca filmul de pe locul 4, acesta prezintă o combinație între comedie și dramă, dar fiind mult mai prezentă partea amuzantă, chiar ironică a lucrurilor.
Încă un mic detaliu, este făcut în parteneriat cu Disney.







Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates